Om företaget

Företaget startades 2013 som Welander Kultur & Kommunikation AB. Då arbetade jag främst med näringslivsutveckling, kommunikationsstrategier och kulturellt entreprenörskap. 2019 breddades företaget i och med att miljöekonomen Sara Bronner kom in som partner och delägare. Vi var då gifta och delade efternamn. Företaget döptes om till Bronner & Bronner Samhällsförbättring AB. Tillsammans utvecklade vi en djupare hållbarhetsstrategisk portfölj med utbildningar och rådgivningstjänster. Efter att vi gått skilda vägar våren 2021 driver jag bolaget i egen regi igen, nu som Kulturvetare Fredrik Welander AB.

Erbjudandet har i grunden alltid varit detsamma. Rådgivning i idéutveckling för att bidra till en mer hållbar utveckling. Klarsynt personlig kommunikation som inte skapar onödigt brus. Allt i ett kulturellt och kreativt entreprenörskap. Många av mina utgångspunkter i humaniora och samhällsvetenskap, teologi, filosofi och socialpsykologi.

Mening. Det är ordet som sammanfattar allt. Hur känner vi mening med det vi gör och hur sprider vi den meningen till fler? När vi hittar svaret på den frågan kan vi utveckla och förbättra. För mig är det oerhört meningsfullt att fortsätta utveckla och förbättra mitt entreprenörskap i relationer till uppdragsgivare, partners och andra människor.