Samtal och mötesproduktion

Det händer bra saker när människor möts. På riktigt.

Det är när människor möts på riktigt som viktiga saker händer. Vi behöver våra relationer, men vi behöver också få resonans i dessa relationer. Det är i mellanrummet mellan oss som det finns plats för något nytt. Just därför är goda samtal och möten oerhört viktiga för att åstadkomma förändring. Allt börjar med att vi är närvarande och lyssnar. Att vi är medvetet närvarande i våra möten. Att vi vill lyssna, ställa frågor och bygga dialog.

Jag leder samtal, modererar och producerar stora och små möten. Det handlar om att hjälpa människor att mötas, genom att lyssna ordentligt. Genom att låta saker ta den tid de behöver. Kanske genom att våga djupa i de frågor som kräver det. Alltid genom att prioritera kvalitet och innehåll före kvantitet, yta och effekter. Genom att ställa frågor.

Jag har också stor erfarenhet av att dokumentera det som händer och skriva klarsynta rapporter och rekommendationer efter genomförda samtal och möten.

Exempel på tjänster:

  • Moderering
  • Ledning av möten och panelsamtal
  • Personliga talks och intervjuer
  • Produktion av workshops
  • Produktion av hela konferenser
  • Påverkan i nätverk och bilaterala möten
  • Dokumentation av möten
Fredrik leder ett samtal på Live at Heart 2020 om meningsfullt entreprenörskap. Medverkar gör också Sara Bronner och entreprenörerna Pia Engwall och Christoffer Wadensten.

Fredrik leder samtal om hållbarhet och existens i en serie program på UR Play här https://urplay.se/serie/221806-ur-samtiden-hallbarhet-och-existens

Fredrik samtalar med Jerker Ekvall, församlingsherde i Trångsund-Skogås församling om trygghet och samhällsutveckling.
Fredrik leder samtal med entreprenörer och tjänstepersoner om digitalisering.
Kort sammanfattning av samhällsbyggarkonferens för medlemsorganisationen Arena Huddinge.