Ensam igen

Då är det offentligt. Sara Bronner och jag avslutar våra privata och affärsmässiga relationer. Jag tycker att det är väldigt sorgligt. Vi hade utvecklat något fint tillsammans. Ska försöka att föra vidare det jag kan på egen hand. Nu är jag ensam igen. Får lita till kulturvetarens perspektiv på hållbar idé-, kultur- och affärsutveckling. Börjar jobba mer med kommunikation igen. På strategisk och operativ nivå. Tillsammans med olika samarbetspartners.

Det kommer att bli bra. Det var bra mellan 2013 och 2019. Sen följde något nytt. Tillsammans med Sara kunde jag utveckla ett bredare och djupare erbjudande. Det var fint, men nu går jag och bolaget tillbaka till det ursprungliga erbjudandet.

Det ser lovande ut. Är i stort sett fullbokad fram till sommaren 2022 i olika strategi- eller utbildningsuppdrag. Kommer dessutom att bredda perspektiven med studier de kommande åren.

Jag önskar Sara allt gott inför framtiden och ser fram emot att fortsätta att utveckla bra saker tillsammans med människor i olika projekt. Där jag kan vara till hjälp.