Första veckan med butik

Första veckan med Bronners Butik. Vi konstaterar att det varit lite speciellt att öppna butik i den tid vi lever i just nu. Men vi har haft kunder som bokat in sig på egna tider eller visat tålamod och väntat på sin tur när andra sällskap varit i butiken.

Många fina möten och samtal. Det märks att det finns människor som liksom väntat på att något sådant här ska öppna. Fina och glada tillrop har vi hört. Engagerade samtal om olika producenter, författare och entreprenörer har vi haft. Och många har velat bli Stammisar, så att de kan vara med och använda våra delande-tjänster. Vi har redan fått in nya tankar på saker vi borde göra tillgängliga för delning i butiken.

Det är fint. En bra första vecka.

Försäljningstoppen så här långt:

  1. Boken Till dig som vill visa vägen av Sara & Fredrik Bronner
  2. Kokboken Härifrån av Anders Johnsson
  3. Stammis-tjänsten i Bronners Butik
  4. Snidade fågelmagneter av Claes Bronner
  5. Boken Återvinningscentralen av Ulrika Linder.

Och vi tackar också alla som inte besökt butiken . I tider när vi egentligen behöver hålla oss hemma och bara göra det som är absolut nödvändigt känns det skönt att vi har haft ganska få kunder. Det vi gör är för uthållighet. För att bidra positivt i utvecklingen av hållbara varor och tjänster här i vårt lokalsamhälle. Vi kommer förhoppningsvis att vara här länge. Vi ses.